14 Mart 2017 Salı


İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 96’ncı Yıl Dönümü Çamardı İlçesinde Kutlandı
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programla kutlandı.
Programa Kaymakam Batuhan BİNGÖL, Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Çelebi Bağcı, İlçe Emniyet Amir V. Murat Kul, İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını okul müdürü  Abdulgani Özkan’ın yapmasının ardından slayt sunumları, şiirler, “ İstiklal Marşı” videosu, Çanakkale Zaferi, Sarıkamış Harekatı ve Kurtuluş Savaşı yılları ile Kahraman Şehit Ömer Halis Demir’in şehadet anını anlatan tiyatro oyunu ile devam etti.
Kaymakam Batuhan BİNGÖL günün anlam ve önemine dair konuşma yaparak, programda emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.    
“Asım’ın Nesli” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder