15 Mart 2017 Çarşamba


SİYASİ PARTİLERE NEZAKET ZİYARETİ

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak İl Başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu. 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Binasında İl Başkanı Erhan Adem ve Parti Teşkilatı tarafından karşılanan Vali Ertan Peynircioğlu, Partililerle bir süre sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
CHP il Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na geçen Vali Peynircioğlu, İl Başkanı Ali Güngör ve Partililer tarafından karşılandı.
Kentin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde Parti Teşkilatlarıyla bir süre sohbet eden Vali Peynircioğlu, "Yeri geldiğinde siyasi görüş ayrılıklarını bir tarafa bırakarak ilimiz Niğde için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkları için Siyasi Parti İl Başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Niğde’nin gelişimi konusunda Siyasi Parti Başkan ve Teşkilatları hep yanımızda oldular.
Kentimizin önemli konularını imkân buldukça ele aldık. İnşallah hep birlikte el ele vererek Kamu Kurumları, siyaseti, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın da destekleri ile Niğde’yi daha iyi noktalara getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder