29 Mart 2017 Çarşamba


NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ ARAÇ PARKINI YENİLEDİ

Niğde İl Özel İdaresine alınan yaklaşık maliyeti 13 000 000 TL değerindeki 34 adet aracın tanıtımı için İl Özel İdaresi  Yerleşkesinde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İlçe Kaymakamları,  İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Yol- İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Bakanı Ali Alkan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, MHP İl Başkanı Ali Güngör, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri ve İl Özel İdaresi Personeli katıldı.
Açılış konuşmasını Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’ün yaptığı törende sırasıyla Yol- İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Bakanı Ali Alkan,  İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen selamlama konuşması yaptılar.
Törendeki konuşmasında Niğde İl Özel İdaresinin başarısına değinen Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ise “Bu yıl hizmete alınan araçlarımızın toplam değeri yaklaşık 13 000 000 liradır. Bu ciddi yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Niğde İl Özel İdaresinin Köylerin yanı sıra İlçe ve Beldelerde hayatlarını devam ettiren Vatandaşlara da hizmet ettiğini vurgulayan Vali Peynircioğlu; “Köylerimizde, İlçeler ve Beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına araç, gereç ve iş makinalarının hizmete alınması dolayısıyla bugün bir aradayız. Yalnızca köyler değil, İlçe ve Beldelerimizde de İl Özel İdaremiz, el verdiğince vatandaşlarımıza hizmet götürmektedir.
İlimiz Özel İdaresi, en başarılı Özel İdarelerden bir tanesidir. Bu başarıda birçok kurumun katkısı yadsınamaz. En başta Köy Muhtarlarımızın uyumlu çalışması bir katkıdır. Siyasi Parti İl Başkanlarımızın ve Yönetimlerinin uyum içerisinde çalışması yine bir diğer katkıdır. Bu başarıda İl Genel Meclis Başkanımızın ve İl Genel Meclis Üyelerimizin çok değerli katkıları var. Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ve Personelinin katkıları var. İl Özel İdaremizde sahada çalışanlar da dâhil tüm Personelin katkısı var.” dedi.
“Ayrıca büyük katkılarından dolayı ilimizin Milletvekilleri Erdoğan Özegen’e ve Alpaslan  Kavaklıoğlu’na özellikle teşekkür ediyorum.” diye sözlerine devam eden Vali Peynircioğlu; “Maddi kaynakların ve ödeneklerin gelmesi konusunda Milletvekillerimiz ilimize büyük destekler sağlıyor. Örneğin KÖYDES konusunda Niğde, 2017 yılı itibarıyla iki dilim halinde yaklaşık  22 000 000 TL ödenek alacaktır. Bunda Milletvekillerimizin büyük katkıları var.
           Bu vesile ile yol ve ulaşım hizmetlerinde, köy üst yapısında, parke kaplamada, tarımsal alt yapı ve sulama hizmetlerinde, içme suyu altyapı işlerinde kullanılacak ve Vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet götürmek amacıyla İl Özel İdaremize alınan iş makilerimizin ve araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

  Konuşmaların ardından Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ın yapmış olduğu dualarla Vali Peynircioğlu ve beraberindeki Protokol Üyeleri açılış kurdelesini kestiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder