11 Mart 2017 Cumartesi


ŞEHİTLİK VE GAZİLİK, ULAŞILABİLECEK EN YÜKSEK 

MERTEBEDİR!
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi’ni ziyaret eden Vali Ertan Peynircioğlu şehitlik ve gazilik kavramlarının inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yeri olduğunun altını çizerek “Bizim inancımızda, şehadet mertebesi ulaşılabilecek en yüksek mertebedir” dedi.
Vali Ertan Peynircioğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ramazan Yıldız’dan derneğin amacı, faaliyetleri ve sosyal etkinlikleri hakkında bilgiler aldı.
Vali Peynircioğlu ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında “Şehitlerimizin bizlere emaneti yakınlarının ve gazilerimizin kurmuş olduğu derneğimizi ziyaretimdeki sıcak karşılamadan büyük mutluluk duydum. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz, kendi aralarındaki dayanışmanın ve samimiyetin güçlendirilmesi ve şehitlerimizin anılarının canlı tutulması amacı ile faaliyet gösteren derneğimize çalışmalarında başarılar dilerim.
Bu vesile ile geçmişten günümüze kadar Vatanımız için, milletimiz için ve milletin birliği ve dirliği için canlarını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız ve Dernek Üyeleri Vali Peynircioğlu’na şilt takdim ettiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder