15 Mart 2017 Çarşamba

NİĞDE’DE DİRİLİŞ BULUŞMALARI
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen “Diriliş Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında İslam Medeniyeti konulu konferans öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
İFAM Kurucusu İlahiyatçı Yazar Dr. İhsan Şenocak’ın konuşmacı olduğu konferansa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Burak Yaşar, STK İl Yöneticileri, Kurum Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansın açılış konuşmasını Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Burak Yaşar yaptı.
İlahiyatçı Yazar Dr. İhsan Şenocak’ın İslam Medeniyetini işlediği konferans sonunda Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ise yaptığı konuşmasında “Çok verimli geçtiğine inandığım konferansa konuşmacı olarak katılan sayın Dr. İhsan Şenocak’a teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki burada bulunan genç kardeşlerim konferanstan istifade etmişlerdir. Bu vesile ile konferansın ilimiz Niğde’de düzenlenmesini sağlayan Türkiye Gençlik Vakfı’na, destek sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder