15 Mart 2017 Çarşamba

VALİ PEYNİRCİOĞLU; “BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR”


Vali Ertan Peynircioğlu Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş ve Cemiyet Üyeleri ile bir araya geldi.
Niğde Akmedrese Kültür Merkezi içerisinde bulunan Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş’ten Cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Peynircioğlu, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Üyeleri ile tek tek sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
  Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Peynircioğlu’na teşekkür ederken, gazeteciler arasında koordineyi sağlayarak yerel basının güçlendirilmesi konusunda cemiyetlerin önemine değinen Vali Ertan Peynircioğlu da; “ Basın, Vatandaşın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen dilidir. Toplumsal ve yerel konularda kamuoyunun tarafsız olarak bilgilendirilmesi ve ilimizin tanıtımında yerel basına önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Niğde’mizin gerek sosyo-kültürel gerekse de ekonomik olarak kalkınmasında önemli yeri olan yerel basınımıza cemiyet olarak desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminim.  Fedakârca yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.  
Vali Ertan Peynircioğlu Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş ve Cemiyet Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder