19 Mart 2017 Pazar

YILDIZLAR KIZ – ERKEK FUTBOL MÜSABAKALARI 

TAMAMLANDI


2016-2017 Sezonu Futbol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları sonuçlandı.
 Erkekler kategorisinde 11 takım müsabakalar için katılımda bulundu.
 Müsabakalar toplamda 7 gün sürmüş olup, 21 maç oynanmıştır ve 176 sporcu ile 11 antrenör iştirak etmiştir. 21 hakemle maçlar yönetilmiştir. Düzenlenen yarışmalar sonucunda takımlara 4 kupa ve 64 madalya verildi.
Yıldız Erkekler kategorisinde tertiplenen müsabakalar sonucunda 1. Kanuni Sultan Süleyman O.O 2. Atatürk O.O 3. Mehmet Güleç O.O ve 4. Ovacık Şehit Bayram Aksoy O.O olmuştur. Müsabakalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 5 Şubat Sentetik Sahasında oynandı..

Yıldız Kızlar Kategorisinde ise toplamda 5 okul takımı müsabakalara 80 sporcu ve 5 antrenör ile katılımda bulunmuştur. Yapılan müsabakalarda 10 hakem görev yapmış olup 10 müsabaka tertiplendi.
.  Müsabakalar sonucunda 4 kupa ve 64 madalya sporculara takdim edilmiş olup sıralamada ise 1.liği Kanunu Sultan Süleyman O.O, 2.liği Ovacık Şehit Bayram Aksoy O.O, 3.lüğü Atatürk O.O, 4.lüğü Bor Mehmey Güleç O.O paylaşmışlardır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder