31 Mart 2017 Cuma

VALİ PEYNİRCİOĞLU ULUKIŞLA DA MUHTARLARLA BULUŞTU

"VATANDAŞLARIMIZIN REFAHI BİZLERİN EN KIYMETLİ HAZİNESİDİR."
Ulukışla İlçesinde Muhtarlarla bir araya gelen Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu; “Bizlerin ve siz en yakın Çalışma Arkadaşlarımız olan Muhtarlarımızın görevi; Vatandaşlarımıza Devletimizin varlığını hissettirmektir. İmkânlarımız dâhilinde vatandaşlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını yerinde görüp dinleyerek, sıkıntılarını giderirsek bunun mutluluğunu yaşarız." dedi.
Devlet-Vatandaş buluşmaları kapsamında Ulukışla İlçesini ziyaret eden Vali Peynircioğlu’nu Bor Kaymakamı ve Ulukışla Kaymakam Vekili Abdullah Küçük, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Kurum Müdürleri, Ulukışla İlçesine bağlı Köy ve Mahalle Muhtarları ile Vatandaşlar karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Vali Peynircioğlu’na İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kurum Müdürleri ile Ulukışla İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.
Ulukışla Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda Bor Kaymakamı ve Ulukışla Kaymakam Vekili Abdullah Küçük ile Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu İlçe hakkında birer değerlendirme konuşması yaptı.
Toplantıda Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu 'da bir konuşma yaptı.

Vali Peynircioğlu’nun konuşmasının ardından toplantıya katılan muhtarlar altyapı, yol, içme suyu, elektrik, asayiş, sağlık, eğitim başta olmak üzere çeşitli sorun ve taleplerini dile getirdi.
Toplantıda Muhtarlara tek tek söz veren Vali Peynircioğlu, Muhtarların talep ve önerilerini toplantıda hazır bulunan ilgili Müdürlere ileterek çözümü konusunda talimat verdi.
Toplantının ardından Vali Peynircioğlu ve beraberindeki heyet Ulukışla Belediyesinde Başkan Ali Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder