31 Mayıs 2017 Çarşamba

ABDULLAH UÇGUN’A VEDA YEMEĞİ

PROTOKOLDEN VALİ YARDIMCISI ABDULLAH UÇGUN’A VEDA YEMEĞİ

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Manisa’nın Alaşehir ilçesine Kaymakam olarak atanan Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun’a veda yemeği düzenledi.
Düzenlenen iftar yemeğine Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu’nun yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Çamardı Kaymakam V. Batuhan Bingöl, Altunhisar Kaymakam V. Ercan Kayabaşı, Çiftlik Kaymakam V. Çağlar Partal, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Şevket Katırcıoğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık ve Protokol Eşleri katıldı.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Kardeşimiz Abdullah Uçgun’un tayini vesilesi ile bugün bir aradayız.  Uzun yıllar ilimizde görev yapan Vali Yardımcımız Abdullah Uçgun alnının akıyla Niğde’deki görevini tamamlamıştır.
Yaklaşık bir yıldır birlikte çalıştığımız, dirayetli, özverili Kardeşimiz Abdullah Uçgun’la birlikte başarılı çalışmalara imza attığımıza inanmaktayım. Yeni görev yerinde de başarılı işlere imza atacağına eminim. Ben tekrar bu vesile ile kendisine yeni görevinde başarılar diliyor; ailesiyle birlikte hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Uzun yıllar farklı görevler yaptığı Niğde’den ayrılmanın kendisine hüzün verdiğini belirten Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ise konuşmasında “Böyle bir gece düzenleyerek bizleri bir araya getirdiğinden ve gösterdiği nezaketten dolayı Sayın Valimiz Ertan Peynircioğlu’na teşekkür ediyorum. Ben Niğde’yi hep sevdim; Niğdelilerde beni sevdi diye düşünüyorum. Niğde’nin yeri ve önemi kalbimde çok farklı kalacak.” dedi.
Sıcak sohbet ile devam eden ve zaman zaman duygulu anların yaşandığı yemek programı, Vali Peynircioğlu’nun Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun’a göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmesiyle sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder