23 Mayıs 2017 Salı

Gürer Çamardı İlçesini Ziyaret Etti.


CHP Niğde milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer Çamardı ilçesini ziyaret etti.
CHP ilçe başkanı Mahmut Kurşun ve ilçe üyeleriyle Çamardı’da referandum sonuçlarını değerlendiren Gürer, halkın parlamenter sistemden yana oy kullanmasına rağmen YSK kararlarıyla seçimin sonucunun değiştiğini söyledi. Seçimin sonuçlarının değişmesinde kullanılan mühürsüz oyların seçim sonuçlarını değiştirdiğini söyleyen Gürer, yasal zeminde her türlü hak arayışı içerisinde olacaklarını belirtti.
Gürer, Çamardı’nın tüm sorunlarını Meclis gündemine taşıdığını ve bunların takipçisi olduğunu belirtti. Üreticilerin sorunlarını sık sık dile getirdiğini söyleyen Gürer Referandumda hayır oyu verdikleri için teşekkür etti.
BADEMDEREYİ ZİYARET ETTİ
Çamardı ilçe örgütünü ziyaret eden Gürer daha sonra CHP Çamardı ilçe örgütüyle beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra Bademdere köyünde vatandaşlarla buluştu.

Çamardı ilçesi Bademdere köyünde yurttaşlarla bir araya gelen Niğde milletvekili Gürer, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “YSK yaptığı usulsüzlüklerle beraber seçimin kaderini bir anlamda değiştirmiştir. Meclisin belirlediği kanunu görmezden gelerek mühürsüz oyları kabul etmiş ve yasa dışı karar vermiştir. 2019 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim için son virajdır. Seçilecek cumhurbaşkanını ‘Hayır’ düşüncesindeki vatandaşlarımızı kucaklayabilirse yeniden parlamenter sisteme geçisin önü açılır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder