19 Mayıs 2017 Cuma

NİĞDE’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI


19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Niğde’de Derbent Meydanından Hükümet Meydanı’na kadar yürüyüş düzenlendi.
  Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği kutlamalar, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çelenk töreninin ardından Ömer Halisdemir Meydanında devam etti.
Kutlamalara, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Murat Alp, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan,  Kurum Müdürleri, Siyasi Partilerin İl Temsilcileri, Öğrenciler ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu programda, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki Protokol Üyeleri, çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi
Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı kulüplerin Kick Boks, Jimnastik ve Teak Wando öğrencilerinin hazırladığı savunma sanatı gösterisinin sunulduğu program, halk oyunları gösterisi ve Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı oyunlarla devam etti.
Ömer Halisdemir Meydanı’nda Gerçekleştirilen program, Niğde Belediyesi Mehter takımı gösterisi ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder