26 Mayıs 2017 Cuma

Niğde Teknik Bilimler MYO’da Veda Gecesi Düzenlendi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 8 farklı programda öğrenim gören toplam 600 öğrenci için “Veda Gecesi” etkinliği düzenlendi.

Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde öğretim üyeleri, öğrenciler ile ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen program Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp’in yaptığı açılış konuşması ile başladı.
 Konuşmasında Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kurulduğu günden bugüne başarılı bir kadroyla sürekli büyüdüğünü belirten Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, en büyük hedeflerinin öğrencilere hep daha iyiyi verebilme gayreti olduğunu ifade etti.
Açılış konuşmasının ardından 2. Sınıf öğrencileri adına konuşma yapan Emre Şıkgezenel ise “Aslında her şey şimdi başlıyor. Büyük hedefler koyup kararlılıkla bu hedeflerin peşinde koştuğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Amacımız çok çalışarak bize verilen görevleri en iyi şekilde yaparak ülkemizin gelecekte iyi yerlere gelmesine katkıda bulunmaktır” diye konuştu.

Öğrencilerin canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiği organizasyon, bölüm öğrencilerine öğretim elemanları tarafından verilen teşekkür belgesi, kep atma töreni ve kokteylin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder