21 Mayıs 2017 Pazar

Gürer, Niğde ve Adana’da ki kutlama etkinliklerine katıldı 

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Niğde ve Adana’daki etkinliklere katıldı. Ömer Fethi Gürer, sabah Niğde’deki ‘Gençlik Yürüyüşüne” katılarak başladığı kutlama etkinliklerine aynı gün akşam Adana’nın Seyhan ve Çukurova İlçe Belediyelerince düzenlenen 19 Mayıs yürüyüşlerine katılarak devam ettirdi. 
ADANA’DA MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Adana’nın Seyhan ve Çukurova Belediyeleri tarafından düzenlenen etkinliklere de katıldı. Seyhan Belediyesi ve Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalar Yeşer Kemal Kültür Merkezi önünden başladı. Meşalelerle Atatürk Parkı’na kadar yürüyen binlerce vatandaş burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okudu. Kalabalık daha sonra meşalelerle Uğur Mumcu meydanına kadar yürüdü. Yürüyüş etkinliğine CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Adana milletvekilleri, İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer Aydın Uslupehlivan ve Elif Türkmen ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve ilçe Bşk çok sayıda vatandaş katıldı. 
GÜRER, “CUMHURİYETİMİZİN DEĞERLERİNİ YOK EDEMEYECEKLER”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer. Yaptığı açıklamada 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gün olduğunu belirterek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak, bağımsızlık ve egemenliğin ilk ateşini yakmıştır. Gazi Mustafa Kemal, bugünü de gençlerimize armağan etmiştir. Ancak gelinen noktada cumhuriyetimizin tüm değerlerinin yok edilmek istendiği net bir şekilde görülmektedir. Büyük Önder’in ülkeyi emanet ettiği gençler ve Türk milletiyle birlikte cumhuriyetimizin ve demokrasinin değerlerinin yok edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu bağlamda, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder