27 Mayıs 2017 Cumartesi

Gürer’den Ramazan mesajı


CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla yayımladığı mesajında; hoşgörü, saygı ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşanacağı bu kutsal ayın, tüm dünyaya barış getirmesini diledi. 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının oruç tutulan bir dönem olması yanında paylaşım ve hoşgörü ayı olduğunu belirten CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bu kutsal ayda, sevgi, barış, kardeşlik, dostluk, hoşgörü ve saygı gibi güzel duyguların da en üst seviyede yaşanmasını temenni ediyorum” dedi. 

Nefislerin maddi ve manevi olarak terbiye edileceği Ramazan ayının, tüm dünyada yaşanan bütün olumsuzlukların, kötülüklerin yok edilmesine vesile olmasını da dileyen   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini kutluyorum. İbadetlerinin kabulünü diliyorum Ülkemiz ve dünyada savaşsız sömürüsüz hakça paylaşım Ve adil yaşamın yolunu açan günler olmasını temenni ediyorum “dedi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder