30 Mayıs 2017 Salı

CHP heyetinden grevi ertelenen işçilere destek ziyareti 

CHP milletvekilleri, Kristal -İş Sendikası’nın Şişecam’a bağlı bazı işyerlerinde aldığı grev kararının ertelenmesine tepki gösteren sendika temsilcileri ve işçilere destek vermek amacıyla Kırklareli’ne gitti. Kristal -İş Sendikası’nda CHP heyeti adına bir açılama yapan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP’nin sendikal mücadeleyi yok etmeye çalıştığını belirterek, “Emek en yüce değerdir. İşçilerin mücadelesi bizim mücadelemizdir” dedi. 
CHP HEYETİ KIKRLARELİ’NDE…
CHP Genel Merkez Emek Büroları adına CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Kırklareli milletvekilleri Turani Kaya ve Vecdi Gönül ile CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur ve İlçe Başkanı Özgür Kaya’dan oluşan heyet, Kristal- İş Sendikası Kırklareli Şubesi’ni ziyaret etti. CHP heyeti, Burada aldıkları grev kararı güvenlik gerekçesiyle ertelenen sendika temsilcileri ve işçilerle bir araya geldi. 
BU MÜCEDELE ÖNEMLİ…
CHP Heyeti adına işçilere hitaben bir konuşma yapan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Emek Bürolarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa’nın selamını getirdiğini belirtti. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP hükümetlerinin her dönem emeğin haklı mücadelesinin karşısında yer aldığını ve sendikal mücadeleyi yok ettiğini vurgulayarak, “Emek en yüce değerdir. Üretimden gelen gücünüzü birliğinizle pekiştirdiniz. Üretimden yana, verimden yana oldunuz ve hakkınızı istiyorsunuz. Bu hak mücadelesi önemlidir” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder