17 Mayıs 2017 Çarşamba

AK Parti Altunhisar İlçe Teşkilatı Mayıs ayı 
Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
Altunhisar ilçesinde yapılan danışma meclisi toplantısına, Ak Parti Niğde İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Meclis Başkanı, Altunhisar İlçe Başkanı, belediye başkanı, Keçikalesi ve Karakapı Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Başkanı Şener Tosuner teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı; ‘’Göreve geldiğimizden bu yana ilçemize çok büyük hizmetler yaptık. İlçemizin çehresini değiştirdik. Biz göreve gelmeden önce belediyenin gelen misafirlere ikram edeceği bir çay ocağı bile yoktu, bir su ikram edemeyecek konumda idi. Böyle bir ortamda belediyeyi devraldık ve hamdolsun bugün yaşanabilir bir konuma getirdik ilçemizi. Yeni projelerimiz var. Bunları ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.
Keçikalesi ve Karakapı belediye başkanları ile il meclis başkanı da birer konuşma yaptılar, yapılan hizmetler hakkında bilgilendirme yaptılar.
Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’Altunhisar İlçemiz 16 Nisan’da yapılan halk oylamasında yüksek bir oy oranı ile istikrardan yana oldu. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatımızı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. Altunhisar ilçemiz, Ak Parti Belediyesi ile tanıştıktan sonra gerçekten çehresi değişti. Bizler ilçemizin daha da gelişmesi için projelerine destek vereceğiz. Teşkilat olarak yarın seçim olsa, seçime hazır tek partiyiz. 16 Nisan’dan sonra Ak Parti’nin yıpranmasını bekleyenler hüsrana uğradı. Bizi böyle görmek isteyenler şimdi o konuma düştü. Kendi aralarında kavga başladı. Amacı hizmet olan, ülkenin gelişmesi olan kişiler olarak kısır çekişmelerin içinde asla olmadık, olmayızda.  Biz, hedefleri olan bir partiyiz. Bunu gerçekleştirmek için yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 21 Mayıs’ta partimizin başına geçecek. İnşallah Yeni Atılım Dönemi’nde çok daha iyi şeyler yapacağız.’’ dedi.

Daha sonra Altunhisar Kültür Evi’ni ziyaret ettiler ve eski zamanları yad ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder