10 Haziran 2017 Cumartesi

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇALIK VALİ PEYNİRCİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde’ye gelen AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ve ardından baba ocağını ziyaret eden AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık, beraberinde AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşi Gonca Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ile birlikteliğindeki heyet, Vali Peynircioğlu’nu ziyaret etti.
Niğde’nin tarihi, kültürel ve sosyoekonomik durumunun konuşulduğu sohbet havasında geçen ziyarette Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerini Niğde’de görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
        Gerçekleşen ziyaret sonunda Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık’a ziyaretin anısına hediye verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder