6 Haziran 2017 Salı

Başkan Akdoğan’’ Biz vatandaşımızın; 24 saat, 30 gün, 12 ay yanındayız’’
Niğde Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla Niğdelilere yaşatmaya devam ediyor. Niğde Evleri’nde binlerce vatandaşla bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ‘’Niğde Belediyesi olarak sadece Ramazan ayında değil yılın her gününde vatandaşımızın yanında oluyoruz’’ dedi.
On bir ayın sultanı Ramazan ayında, Niğde Belediyesi’nin Ramazan’ın maneviyatını vatandaşların daha iyi yaşaması amacıyla düzenlenen mahalle iftarları yoğun katılımla devam ediyor. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, ‘Mahalle İftarları’ programı kapsamında Fatih Sultan Mehmet Camii açılışı ve Paşa Camii önünde açtığı iftar sofralarına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, son olarak Niğde Evleri’nde açılan iftar sofrasına da 7’den 70’e 5 binden fazla mahalle sakini katıldı.
Niğde Evleri’nde açılan iftar sofrasında, Niğde Belediyesi görevlileri tarafından iftar yemekleri masalara özenle servis edildi. İftar öncesinde dua ve ilahiler okunurken, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları da kırmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder