11 Haziran 2017 Pazar

SEVGİ EVLERİNDE İFTAR YEMEĞİ

VALİ PEYNİRCİOĞLU; “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya gelen Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, “Siz kıymetli öğrencilerimizle sık sık bir araya gelmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu mübarek günde de soframız sizlerle şenlendi. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
Sevgi evlerinde kalan çocuklarla gerçekleştirilen iftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ve eşi Fatma Özegen, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu,  İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, ilgili Kurum Müdürleri, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Protokol eşleri ve çocuklar katıldı.
İftar yemeği öncesi ve sonrasında Sevgi evlerindeki çocuklarla yakından ilgilenerek eğitim ve sosyal hayatları hakkında çocuklarla sohbet eden Vali Peynircioğlu, “Çok kıymetli çocuklarımız ne kadar mutlu, huzurlu olursa; bizler de o kadar görevimizi yerine getirmiş oluruz.
Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlere emanettir. Bugün burada büyük bir aile olarak hep birlikte iftar açmaktan çok mutlu oldum. Bu vesile ile şimdiden tüm çocuklarımızın ramazan bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.
Birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma, sevgi ve hoşgörü ayı olan Ramazan'ın ruhuna uygun olarak manevî bir atmosfer içerisinde geçen iftar programı, Vali Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu ile birlikte Protokol Üyelerinin yurtları ziyaret etmesi ile sona erdi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder