17 Haziran 2017 Cumartesi

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN İFTAR PROGRAMI
“ÜZERİNDE HER CANIN HAKKI VAR, BU RAMAZAN VE HER ZAMAN”
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Üzerinde Her Canın Hakkı Var, Bu Ramazan ve Her Zaman” temasıyla icra edilmekte olan 2017 yılı Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında, Şehit Aileleri, Gaziler, Engelliler ve Aileleri ile Hayırseverler onuruna iftar programı düzenlendi.
Düzenlenen iftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Türkiye Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Müdürleri, İlçe Müftüleri, Şehitlerimizin Aileleri ile Gazilerimiz, Hayırsever işadamları, Engelliler ve Aileleri katıldı.
İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ın davetlilere teşriflerinden dolayı teşekkür konuşması yaptığı programda İstanbul’dan gelen Kurra Hafız Hasan Koçak’ın Kuran’ı-Kerim okumasının ardından Türkiye Diyanet Vakfı’nı tanıtan slayt gösterisi sunuldu. 

Okunan ezanla birlikte başlayan iftar programı yapılan yemek duasının ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder