14 Haziran 2017 Çarşamba

VALİ ERTAN PEYNİRCİOĞLU’NUN
 “JANDARMA TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ” MESAJI
"Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, başarılarla dolu köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.
Toplumun güvenliğini, kamu düzenini, huzur ve asayişin sürekliliğini sağlamak devletin en önemli görevidir. Jandarma Teşkilatımız, Emniyet Teşkilatımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin 178 yıldır bu kamusal hizmeti başarı ile yerine getirmektedir. Bundan sonra da desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımızın, eğitimi, sahip olduğu modern donanımı, Vatan sevgisi ve görev anlayışı ile ülkemizin, yarınlarına güvenle bakan, her alanda kalkınmış bir ülke durumuna gelmesi için başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır.
        Jandarma Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder