13 Haziran 2017 Salı

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Vali Ertan Peynircioğlu ve Eşi Gülay Peynircioğlu Şehit Aileleri Yardımlaşma ve 
Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programında Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya geldi.
 AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık’ın katılımı ile gerçekleşen iftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Eşi Gülay Peynircioğlu, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Eşi Gonca Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş,  Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Vali Yardımcısı Vekili ve Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.
İftar programının açılışında Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, iftara katılan herkese teşekkür ederek programda emeği geçenlere teşekkür etti.
 Programda Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun Şehit yakınları ve Gazilere hitaben yaptıkları konuşmaların ardından misafirleri selamlayan Vali Ertan Peynircioğlu da bir konuşma yaptı.
AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Niğde’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder