20 Haziran 2017 Salı

VALİ PEYNİRCİOĞLU; “GÜÇLÜ OLMAK İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ.” 
Niğde Valiliği tarafından tertiplenen iftar programında birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaptığı konuşmasında Vali Ertan Peynircioğlu, “Milletler ve devletler, insanları bir oldukça güçlenir, büyür ve hayatlarını devam ettirirler. Milletimiz de birlik oldukça tarih içerisindeki yürüyüşünü ilelebet devam ettirecektir” dedi.
Gerçekleştirilen iftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Yerel ve Ulusal Medya Kuruluşlarının Temsilcileri ile Şehitlerimizin Babaları katıldı.
Okunan ezanla birlikte başlayan iftar programında yapılan yemek duasının ardından İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen birer selamlama konuşması yaptılar.
Programda, katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür eden Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ise birlik ruhuna vurgu yaparak “Her fırsatta dile getirdiğim gibi birlik olmayı, beraber olmayı çok önemsiyorum. Bugünde olduğu gibi bu ve buna benzer programların, milletimizin birliğini ve dirliğini daha da pekiştirmeye vesile olacağına inanmaktayım. Çünkü bilindiği gibi bir millete ayrılık girerse o milletin, o ülkenin, o devletin işi çok daha zor olur. Zayıflar, belki de en kötüsü bölünmeye kadar gider. Ama birliktelik devam ettiği müddetçe devlet güçlenerek hayatını devam ettirir. Türk Milletinin birliği ve dirliği hiçbir zaman bozulmasın, ilelebet devam etsin inşallah.
Elbette hayat tarzlarımızda, görüş ve düşüncelerimizde farklılıklar olabilir. Ancak unutmayalım ki bu farklılıkların hiçbiri bu bayrak ve bu devlet etrafında kenetlenmemize mani değildir. Biz bir olduğumuz müddetçe Türk milletinin tarih içerisindeki şanlı yürüyüşü daha da güçlenerek devam edecektir.” dedi.
Konuşmasında katılımcıların babalar gününü kutlayan Vali Peynircioğlu şöyle devam etti; “Bu gün babalar günü, ben de burada bulunan, bulunmayan başta Şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere tüm babalarımızın günlerini kutluyorum. Yine tüm Niğdeli kardeşlerimin ve siz değerli davetlilerin yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder