6 Haziran 2017 Salı

VALİ PEYNİRCİOĞLU VE EŞİ GÜLAY PEYNİRCİOĞLU 
BOR AHMET KUDDUSİ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Vali Ertan Peynircioğlu ve Eşi Gülay Peynircioğlu, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Huzurevinde düzenlenen İftar Programına; Vali Ertan Peynircioğlu ve Eşi Gülay Peynircioğlu, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Eşi Gonca Kavaklıoğlu, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve Eşi, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay İdris Tataroğlu ve Eşi, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Eşi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ve Eşi,  Huzurevi Yöneticileri ile Huzurevi sakinleri katıldı.

İftarın ardından Vali Peynircioğlu ve Eşi Gülay Peynircioğlu, Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Huzurevinde kalan vatandaşların her zaman yanlarında olacağını belirten Vali Ertan Peynircioğlu; “Ramazan ayı paylaşma ve bereket ayıdır. Ne mutlu bir Ramazan Ayına daha hep birlikte kavuştuk. Bu manevi akşamda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sizler bizim büyüklerimizsiniz ve çok değerlisiniz. Sizlerin hayatlarınızı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmeniz için devletimiz her türlü desteği vermektedir. Bizlerde sizlerin refahı için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder