31 Ağustos 2017 Perşembe

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU' nun Kurban Bayramı mesajı

Bir bayrama daha erişmenin sevincini, mutluluğunu aziz milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde yaşadıklarını belirten AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu sözlerine şöyle devam etti:
Bayramların, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, millî ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir.
Yeni bir Türkiye kurulurken, ufku açık, özgüveni yüksek, istikbali parlak bir Türkiye ihya edilirken, bu güzel süreçte 80 milyon, birbirimize daha da kenetlenecek, birliğimizi ve dayanışmamızı daha da güçlendireceğiz.
Artık enerjimizi gereksiz tartışmalarla, yasaklarla, kısıtlamalarla, korkularla heba etmeyecek; bütün enerjimizi 2023, ardından 2053 ve sonrasında 2071 için seferber edeceğiz.
Tarihte defalarca yaptık, yine yapacağız.
Türkiye olarak, bölgemizde yaşanan krizlere rağmen istikrar ve güven içinde geleceğimizi inşa ve ihya ediyor, kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz.
Biz, ülke ve millet olarak, güvenlik ve huzur içinde geleceğe ilerlerken, bölgemizde ve gönül coğrafyamızda yaşanan büyük acıları da yüreğimizde hissediyor; yaşanan acıyı kendi acımız olarak paylaşıyoruz.
Bizim çocuklarımız nasıl bayram coşkusu yaşıyorsa, komşu ülkelerdeki, uzak ya da yakın ülkelerdeki halkların çocuklarının da aynı coşkuyu yaşamalarını gönülden istiyoruz.
Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum.
Mübarek Kurban Bayramımızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, Niğdeli hemşerilerime, tüm İslam âlemine ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder