11 Ağustos 2017 Cuma

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK SAZLICA KASABASINI ZİYARET ETTİ
İlçe ve Belde ziyaretleri kapsamında Sazlıca Kasabasını ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, kasaba sakinleri ile bir araya gelerek sorun, görüş ve önerileri dinledi.
Gerçekleştirilen ziyarette Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, Belediye Personeli ve Çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek’e İl Jandarma komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve ilgili Kurum Müdürleri eşlik ettiler.
İlk ziyaretine belediye ile başlayan Vali Şimşek’e, Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, kasabanın genel durumu ve sosyoekonomik durumu ile tarım, sağlık ve eğitim gibi konu başlıklarından oluşan sunumla brifing verdi.
Daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda vatandaşlardan sorun, öneri ve dileklerini dinleyen Vali Şimşek, vatandaşlarca paylaşılan sorunların kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Şimşek, bugüne kadar gerçekleştirilen ilçe ve belde ziyaretlerinde tespit edilen sorunların büyük bir bölümünün çözüldüğünün altını çizerek “Bu durum bizlere ziyaretlerin ne kadar faydalı olduğunun bir göstergesidir.

        Bizler, Valilikte haftanın Çarşamba günleri halk günleri düzenliyoruz, kent merkezinde ikamet eden vatandaşlarımız sorunlarını gelip bizlere aktarabiliyorlar. Fakat kırsalda yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşması için ve beldelerde ikamet eden vatandaşlarımızdan sorunlarını bire bir dinlemek için ziyaretlerimizi devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder