29 Ağustos 2017 Salı

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK KEMERHİSAR’I ZİYARET ETTİ
İlçe ve belde gezileri kapsamında Bor ilçesine bağlı Kemerhisar Kasabasına giden Vali Yılmaz Şimşek, belediye ziyaretinin ardından muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kasabanın sorunlarını dinledi.
Ziyaretinde, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Çalışanları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek’e İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İl Müdürlerinden oluşan heyet eşlik etti.
Belediye ziyaretinde Vali Yılmaz Şimşek’e Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, kasabanın nüfusu, sosyoekonomik durumu, tarımı ve turistik bölgeleri gibi konu başlıklarının yer aldığı brifing verdi.
Brifingin ardından Kemerhisar Atatürk Kültür Parkında kasaba sakinleri ile bir araya gelerek halk toplantısı düzenleyen Vali Yılmaz Şimşek, sorun, görüş ve önerileri dinledi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk toplantısında Kemerhisar sakinlerinin gösterdiği sıcak karşılamadan dolayı memnuniyetini dile getiren ValiYılmaz Şimşek; eski adı Tyana olan Kemerhisar’ın, özellikle turizm bakımından potansiyeli olan bir belde olduğunu belirterek “Bizlere düşen görev bu potansiyeli gün yüzüne çıkarmaktır.” dedi.
Vatandaşların tek tek sorunlarını aktardığı toplantıda Valimiz Yılmaz Şimşek, dile getirilen sorunların biran önce çözüme kavuşması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ise kasabanın altın anahtarını Vali Yılmaz Şimşek’e teslim etti.
Halk toplantısının ardından Vali Yılmaz Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte Kemerhisar’da ve Bahçeli kasabasında bulunan tarihi mekânlarda incelemelerde bulundu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder