25 Ağustos 2017 Cuma

VALİ ŞİMŞEK, ÇİFTLİK İLÇESİNDE MUHTARLARLA BULUŞTU
İlçe ve belde gezileri kapsamında Çiftlik ilçesini ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belde Belediye Başkanları ve Muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve önerileri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İlgili Kurum Müdürlerinden oluşan heyetle birlikte Çiftlik İlçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Belde Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Çağlar Partal’dan İlçenin nüfusu, ekonomik yapısı, tarım, hayvancılık eğitim ve sağlık konularında ilçe ile ilgili bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek,  daha sonra Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel’i makamında ziyaret etti.
Daha sonra 2016 yılının Nisan ayında yapımına başlanan ve 2017 yılı Kasım ayı içerisinde hizmete girmesi planlanan Çiftlik Öğretmenevi binasında incelemelerde bulunan Vali Şimşek, Çiftlik ilçesine bağlı Beldelerin Belediye Başkanları ve Muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İlçenin sorunlarının, talep ve önerilerin dile getirildiği toplantı sonunda Vali Şimşek, Muhtarların ilettiği sorunların en kısa zamanda çözülmesi konusunda ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder