31 Ağustos 2017 Perşembe

Gürer’in Kurban Bayramı mesajı
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik, hakça paylaşım ve mutluluk getirmesini diledi.
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, mesajında insanlar arasında barış, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan dini bayramların aynı zamanda, kırgınlıkların ortadan kaldırılması, dayanışma ve hoşgörü gibi manevi zenginlikleri artıran özel günler olduğunu ifade etti.
Ülkemizde, bölgemizde ve dünyanın pek çok yerleşim alanında yaşanan olumsuzluklar, adaletsizlikler ve terör nedeniyle Kurban Bayramına buruk bir şekilde girildiğine işaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Toplumlarda, İnsan hak ve özgürlüklerinin yaşandığı, din, dil ırk, mezhep ve cinsiyet ayrımının yapılmadığı, terörün son bulduğu, adaletin tüm bireyler tarafından eşit olarak yaşandığı bir dünyada, barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayacağımız günlerin özlemi içindeyiz. Kardeşliği, güzel ahlakı, dayanışmayı, adaletli olmayı öğütleyen kutsal günlerden olan Kurban Bayramının bu özleme ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, mesajında: “Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın bayramını kutluyor, hak hukuk ve adalet duygularının ülkemizin yaşam gerçeği olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder