30 Ağustos 2017 Çarşamba

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NDEN 
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI:

CUMHURİYETİN TÜM KAZANIMLARINI KORUMA VE GELİŞTİRME MÜCADELESİNİ ÖDÜNSÜZ SÜRDÜRECEĞİZ
Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı,  30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda Cumhuriyetin tüm kazanımlarını koruma ve geliştirme mücadelesini sürdürme sözü verdi. Mesajda, Milli Mücadelenin dönüm noktası tarihler hatırlatılarak, "Bu tarihler, Mustafa Kemal Atatürk'ün en baştan beri amaçladığı ve milli bir sır olarak vicdanında sakladığı; demokratik ve uygar, çağdaş medeniyet seviyesini yakalamış, bölgesinde ve dünyada iddiası ve saygınlığı olan bir Türkiye'nin miladıdır" denildi. Mesaj şöyle devam etti: 
TÜRK MİLLETİNİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUZ
"30 Ağustos Zaferinin Başkomutanından, Gazi Meclisin Gazi üyelerinden, Müdafai Hukuk Cemiyeti kurucularından, en alt rütbedeki askere, tüm gazi ve şehitlerimize Türk Milleti huzurunda bir kez daha söz veriyoruz:
Türkiye Barolar Birliği olarak, eseriniz, armağanınız, emanetiniz ve vasiyetiniz olan ülkenin bölünmez bütünlüğünü, demokratik  değerleri, hukukun üstünlüğünü, hedef gösterdiğiniz çağdaş uygarlığa ait Cumhuriyetin tüm kazanımlarını koruma ve geliştirme mücadelesini ödünsüz sürdüreceğiz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder