27 Kasım 2017 Pazartesi

2018 YILI YATIRIM VE PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Vali Yılmaz Şimşek Başkanlığında düzenlenen toplantıda 2017 yılında yapılan ve 2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar değerlendirildi.
Niğde Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar, Cemil Kılınç, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve İlgili Kurum Müdürleri ile STK’ların temsilcileri katıldı.
Vali Yılmaz Şimşek’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, tamamlanan ve devam eden yatırımlar değerlendirilirken, 2018 yılında yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yatırım programında yer alan işlerin gerçekleşme durumları, ödenek kullanma oranları ile 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan projelerin slayt eşliğinde sunulduğu toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Vali Yılmaz Şimşek, “Zamanında ve planlı bir şekilde kaynak geldiği zaman kullanmak büyük önem taşımaktadır. Tabi ki buna orantılı olarak vatandaşın memnuniyetini hedef alarak hizmet yapmalıyız. İlkemiz, vatandaş odaklı çalışarak etkin, verimli ve iş bitirici hizmet sunmaktır. Devletimizin ve hükümetimizin destekleri ile ilimizde gerçekleştirilen ve hedeflenen yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder