24 Kasım 2017 Cuma

CHP Bor İlçe Kongresi yapıldı 
Erdal Gevrekçi yeniden Başkan seçildi

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, partisinin Bor İlçe Başkanlığının 11. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Bu hükümet döneminde fuhuş, uyuşturucu, kumar, kadın ve iş cinayetlerinde artışlara dikkat çekti. AKP döneminde toplumun ahlaki değerlerinde ciddi çöküntüler oluştu" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bor İlçe Örgütü’nün 11. Olağan Kongresi, Bor Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in yaptığı kongrede tek listeyle yapılan seçimde geçerli oyların tamamını alan Erdal Gevrekçi güven tazeledi ve yeniden Bor İlçe Başkanlığına seçildi. 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kongrede yaptığı konuşmada AKP hükümetini eleştirdi, partililerine de birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ülke ve Niğde sorunlarına değindi. Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı. Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaşmak ülkeyi sorunlu kılmaktadır "dedi.
GÜRER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuşmasında partililerine birlik ve beraberlik mesajları da verdi. Türkiye’nin çok sıkıntılı ama sahiplenilmesi gereken bir sürecin içine girdiğini belirten Ömer Fethi Gürer, “Bu süreci herkes iyi fark etsin. Birimizin bir şey olması önemli değil. Hepimiz faniyiz. Hepimiz için bir dakika sonra ne olacağı belli olmayan bir yaşamdayız. CHP’liler olarak birbirimize sevgi göstermemiz lazım, sahiplenmemiz lazım. Hangi partiden olursa olsun hiç kimseye olumsuz bakmamamız lazım. Başka bir siyasi partiye oy vermiş diye hiç kimseyi ötelenmeyeceğiz. Herkes için CHP diyoruz. Nerede haksızlık var mağduriyet varsa biz orada çözüm için oluruz, Ayrıştıcı değil bütünleştirici olmanın ötesinde yapıcı muhalefet ile sorunlar aşılsın istiyoruz. İşçi çiftçi esnaf köylü mağdur gençler kadınlar mağdur sorunları aşacak çözüm CHP iktidarıdır. Memleketimizde herkesi sevelim ama kendimizi de anlatalım. Herkes için CHP diyorsak herkesi kucaklamamız lazım” dedi. 
SERTEL: “AKP’NİN SONU GELDİ”
Kongrenin Divan Başkanlığını yapan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise artık AKP’nin sonunun geldiğini söyledi. Sertel, Türkiye’de toplumun her kesiminin sıkıntı içinde olduğunu ifade ederek, CHP olarak seçimlere iyi çalışmak gerektiği vurguladı. Sertel, ülkemizde yaşanan gelişmelere dikkat çekti. Hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini belirtti. İç ve dış sorunların katladığına değindi. AKP hükümetlerinde artan sorunları aşmanın yolu CHP iktidara taşımaktır “dedi.
CHP İl Başkanı Erhan  Adem ise ilk yerel seçimlerde Niğde’de ilçelerin çoğunda belediye başkanlıklarını kazanabilecek duruma olduklarını vurguladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder