18 Kasım 2017 Cumartesi

YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI

Ak Parti Niğde İl Başkanlığı, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısını Çiftehan'da gerçekleştirdi.
2 günlük kampa, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan,  Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,  AK Partili Belediye Başkanları , İlçe Başkanları,  Belde Başkanları,  Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.
2019 yılı seçimlerine kadar belediyelerin yapması gereken çalışmalar değerlendirildi ve önemli sunumlar yapıldı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Finans Bilim Platformu Genel Sekreteri Prof.Dr. M.Başaran Öztürk, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılarak "Makro Boyuttan Türkiye'ye" konulu sunum yaptı.

Programın açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin yaptı. Peşin, ‘’ Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas ŞEKER ile Belde ve İlçe Belediyelerimizde yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz ziyaretlerde, meclis üyelerimiz ile bir araya gelmemiz, ilimizi imar eden Ak Parti ailesinin birbirini yakinen tanıması, kaynaşması gerektiği ve birkaç konuda da bilgi vermemiz gerektiğini gördük ve İlimizde ilk olacak bu toplantıyı yapma kararı aldık’’ diyerek toplantının amacına değindi.
Konuşmalardan sonra akşam saatlerinde ise, bazı İlçe Belediye Başkan ve meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları ile Meclis Üyeleriyle özel görüşmeler yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder