19 Kasım 2017 Pazar

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK KÖMÜR DAĞITIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ
Vali Yılmaz Şimşek, 3294 sayılı Kanun kapsamında Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara yönelik yapılan kömür dağıtımlarını yerinde inceledi.
Çetin kış aylarının gelmesiyle birlikte yakacak sıkıntısı çeken dar gelirli vatandaşlara bu yıl yapılan 10 bin ton kömür dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Merkez İlhanlı Mahallesinde yürütülen kömür dağıtımına bizzat iştirak etti.
Dağıtımların en hızlı ve etkin şekilde yapılarak kısa sürede tamamlanması talimatı veren Vali Yılmaz Şimşek, sosyal devlet olma ilkesi gereği devletimizin ve hükümetimizin her zaman olduğu gibi bu yılda vatandaşların yanında olduğunu ifade etti.
Dağıtımlar esnasında vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, “Vakfımız bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize kömür yardımında bulunmaya devam ediyor. Niğde Merkez Mahalleleri ile Köy ve Kasabalarında İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yaklaşık 7 bin ailemize hane başı 1.5 ton olmak üzere toplam 10 bin ton kömür yardımı dağıtılacak.” dedi.
İncelemelerin ardından Vali Yılmaz Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abuzer Ceylan’dan vakıf çalışmaları ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan diğer yardımlar hakkında bilgi aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder