24 Kasım 2017 Cuma

Gürer: “Ulukışla, hükümetin ilgisizliğinden nasibini alıyor”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla ilçesinde ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Niğde’nin yatırımlardan en az faydalanan illerden biri olduğunu belirten Ömer Fethi Gürer, Ulukışla’nın da hükümetin bu ilgisizliğinden nasibini alan bir ilçe olduğunu söyledi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği Ulukışla ilçesinde, ilçe halkının talep ve sorunlarını dinledi. 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından milletvekili olarak çok kere Ulukışla ilçesine geldiğini belirten Gürer, Ulukışla’nın her bir köyünü de birden çok ziyaret ettiğini hatırlattı. Ömer Fethi Gürer, Ulukışla’nın her yönüyle kaderine terk edilmiş bir ilçe olduğunu, ilçe merkezinin yanı sıra köylerinin de hizmetlerden ve yatırımlardan yoksun olduğunu söyledi.
Türkiye’de esnaf, çiftçi, işçi, işsiz, memur ve toplumun her kesiminin önemli sorunlarla boğuştuğunu kaydeden Gürer, “Ben bir milletvekili olarak yurttaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyorum. Bu sorunları Mecliste gündeme getirip, çözümü konusunda takipçi oluyorum. Bugüne kadar 3 bine yakın soru önergesi verdim. Ülke genelini ilgilendiren ve seçim bölgem olan Niğde’nin bütününü ilgilendiren soru önergeleri ve kanun teklifleri ile sorunları TBMM gündemine taşıdım. Genel Kurulda ve komisyonlarda ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını gündeme getirdim” dedi. 
Niğde’nin yatırımlardan en az faydalanan il, Ulukışla ilçesinin de hükümetin ilgisizliğinden ziyadesiyle nasibini almış bir ilçe olduğunu kaydeden Gürer; “İlçeye genel olarak baktığımızda yatırım diye bir şey yok. Tarım ve hayvancılık bitme noktasında. Sanayi yok. Devlet yatırımları zamanında yapılmıyor. Aylar geçti hastane açılacaktı hala tamamlanmadı. İçme suyu sorunu çözülmedi. İş alanı yok.  Yüksek Okul geliştirilmedi. Çevre yolu yapılmadı. Kervensaray yeterince tanıtılmadı. Turizm değerleri öne çıkarılmadı. Kısaca Ulukışla sorunları ile baş başa bırakıldı. Bunun değişimi için hükümeti sürekli uyarıp bölgeye hizmet gelmesi için çalışıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde Ulukışla’mızın, köylerimizin, esnafımızın,  çiftçimizin, emeklimizin, işsizimizin sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğim” dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e büyük ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar da, ilçelerinin sorunlarını sürekli gündeme getiren ve sorunlara çözüm bulma yolunda büyük gayret sarfeden Gürer’e teşekkür ettiler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder