29 Kasım 2017 Çarşamba

HER KÖYE BİR VETERİNER VE ZİRAAT MÜHENDİSİ

GÜRER:" CHP İktidarında Her köye Veteriner ve Ziraat Mühendisi atayacağız"
CHP Niğde Milletvekili Gürer, AKP’nin 15 yıllık iktidarında Niğde’de bir tek gerçekleşen büyük Projesi yok, laf çok"
CHP Niğde milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, merkeze bağlı Dündarlı beldesini ziyaret ederek, kasaba halkıyla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Gürer, kahvehanelerde vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ilinin pek çok üründe ülke genelinde ilk sıralarda olmasına rağmen, bu ürünlerle ilgili entegre tesislerin bulunmamasının düşündürücü olduğunu söyledi. Her köye mutlaka bir veteriner hekim ve ziraat mühendisi kadrosu verilmesi gerektiğini söyleyen Gürer: “CHP olarak seçim bildirgemizde var. İktidarımızda, tarım planlı ve bilimsel yapılacak her köye veteriner ve ziraat mühendisi atanacak " dedi.
Gürer yanlış gübre ve ilacın toprağa, doğaya zarar verdiğini, verim artırıcı çalışmaların yetersiz kaldığını, tarım ve hayvancılığın dışa bağımlı olduğu gibi ilaç, yem, tohum ve gübrenin ithal olduğunu ifade ederek: “Kendi kendine yeten ülkemizi dışa muhtaç kılan AKP hükümeti yanlış tarım politikaları yerine yerel ve yerli üretimi teşvik eden, bilimsel ve bilgiye dayalı tarımı teşvik eden, aracılık sistemi yerine kooperatifçilik başta olmak üzere çiftçi birlikleri ile üreticinin ürününün değer bulduğu, tüketicinin kaliteli ve ucuz ürün aldığı sistemi CHP iktidarında kuracağız “dedi.
Dündarlı beldesi sakinleri de ziyaretinden dolayı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e teşekkür ettiler. 
​ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder