19 Eylül 2017 Salı

“19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ” NİĞDE’DE TÖRENLE KUTLANDI
Niğde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlen törene Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Yıldız, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Kahraman Gazilerimiz, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Askeri Erkan ve Vatandaşlar katıldı.
Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği çelenklerinin sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti.
Gazi Hasan İpek tarafından şiir okunan törende, günün anlam önemini belirten konuşmayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız yaptı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Protokol Üyeleri, Niğde Belediyesi tarafından Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaptılar.

Program, Niğde Valiliği tarafından Kahraman Gazilerimiz ve Şehitlerimizin yakınları onuruna verilen yemeğin ardından son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder