17 Eylül 2017 Pazar

TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ENES EMİNOĞLU NİĞDE’DE

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU ile İç Anadolu Bölge Koordinatörü Zafer KARAMAĞARA çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde’ye geldi.
TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU ilk olarak TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak YAŞAR ve yönetim kurulu ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda EMİNOĞLU, il temsilcisi ve yönetim kurulu üyelerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı EMİNOĞLU, daha sonra TÜGVALI gençler ile bir araya gelerek, vakfın çalışmalarını anlattı. 
Heyet Kahraman Şehit Ömer HALİSDEMİR’in Kabrini Ziyaret Etti.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Kahraman şehidimizin Çukurkuyu’daki kabrini ziyaret etti. Ardından Şehidimizin annesi Fadimana Halisdemir’in de kabrini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU, ziyaret sonrası tadilat aşamasındaki TÜGVA Niğde İl binasında incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından inceledi. TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak YAŞAR’dan bilgi alan EMİNOĞLU, daha sonra Aksaray da çeşitli temaslarda bulunmak üzere Niğde’den ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder