24 Eylül 2017 Pazar

NiTSO DA GELİŞİM ATÖLYELERİ SONA ERDİ

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ve İzgören Akademi işbirliği ile kadın girişimcilere ve yöneticilere yönelik gelişim atölyelerinin son bölümü önceki gün tamamlandı.
Üçüncü ve son bölümün konusunu "Finansal Yönetimin Temelleri" oluşturdu. Eğitimde finansal planlama, anahtar finansal raporlar, finansal kararlar, finansal kaynaklara ulaşma yolları ve yöntemleri gibi önemli konularda bilgiler paylaşıldı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; " Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından kadın işletmelerine finansman ve danışmanlık desteği programı kapsamında yürütülen gelişim atölyeleri, Odamız ev sahipliğinde ve İzgören Akademi işbirliğinde tamamlandı. Bu eğitimler şimdiye dek İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Ankara’da düzenlendi. Türkiye'de sayılı iller arasında gerçekleştirilen bu eğitimlerin ilimizde yapılmış olması kadın girişimcilerimiz, yöneticilerimiz ve işletmelerimiz için büyük bir şans oldu. Lider kadınlar, pazarlama, iletişim becerileri ve finansal yönetim gibi işletmeler ve girişimciler için önem taşıyan konularda katılımcıların oldukça yararlı bilgiler edindiğini düşünüyoruz. Bu gibi verimli projelere ev sahipliği yapmış olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Gelişim atölyelerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder