19 Eylül 2017 Salı

Gürer: “Kömürcü Köyü’nün İçme Suyu Sorunu Hemen Çözülmeli”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, merkeze bağlı Kömürcü köyünü ziyaret ederek, köy halkının sorunlarını dinledi. Gürer, Kömürcü köyünün su sorununun kalıcı bir şekilde çözülmesi gerektiğini vurguladı. 
KÖY HALKI İÇME SUYU SORUNUYLA MÜCADELE EDİYOR
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, içme suyu sorunuyla mücadele eden Kömürcü köyünü ziyaret etti. Köy halkının sorunlarını dinleyen Ömer Fethi Gürer, köyün en önemli problemlerinden biri olan içme suyu konusunda artık kalıcı bir çözüm bulunması gerektiğini vurguladı. 
GÜRER, SU SORUNUNU VALİ ŞİMŞEK’E İLETTİ 
Konuyu Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e ilettiğini de aktaran CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Kömürcü’de su sorunu yıllardan bu yana devam ediyor. İçme suyu kuyusunun borularının değişmesi gerekiyor. Köy halkının bu konuyla ilgili talebini Niğde Valisi Sayın Yılmaz Şimşek’e ilettim. Sayın vali içme suyu sorunuyla en kısa sürede ilgileneceğini ifade etti” dedi. 
KÖMÜRCÜLÜ LİSELİLER SERVİS ÜCERTLERİNE TEPKİLİ
Kömürcü köyünün taşımalı sistemle eğitim alan lise öğrencilerinin yaşadığı soruna da dikkat çeken CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Kömürcülü lise öğrencileri taşımalı sistemle eğitim alıyor. Bu yıla kadar servis parası alınmıyordu ama bu yıl yönetmelik gereği servis ücreti alınmaya başlanmış.  Bu konu ciddi bir sorun olarak Kömürcü köyü sakinlerinin karşısında duruyor. Hükümet taşımalı eğitimde öğrencilerin mağduriyetini gidermeli, acil yönetmenlik değişikliği yapmalıdır” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder