14 Eylül 2017 Perşembe

FIRINCILARA GIDA HİJYENİ EĞİTİMİ VERİLECEK
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokole göre 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu kapsamında 04.01.2012 tarih ve 28698 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği gereğince bu tebliğ kapsamındaki ürünlerin üretim satış veya dağıtımında çalışan personelin eğitimleri kapsamında Niğde ili merkez ve ilçelerinde bulunan fırıncılara Gıda Hijyen Eğitimi  düzenleneceği belirtildi.
Protokol kapsamında verilen eğitimlerin geçerlilik süresi 5 yıl olup ekmek üretim, dağıtım ve satış işlerinde çalışan ve bugüne kadar eğitim almamış veya eğitimin geçerliliği sona ermiş personelin eğitime katılması ve belge alması zorunludur.
Bu amaçla Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası (İrtibat Tel: 0 388 232 20 67) tarafından 29.09.2017 tarihinde düzenlenecek eğitime katılım sağlamaları açısından 22.09.2017 tarihine kadar ilgili oda ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder