18 Eylül 2017 Pazartesi

Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu 
Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı
Milletvekili Kavaklıoğlu’nun mesajında: En yüce mertebe olan şehitlik makamı ile birlikte anılan ve milletimizin gönlünde özel bir anlamı olan ‘Gazilik’ mertebesi; milletimizin bağımsızlığı ile kutsal değerleri uğrunda mücadele eden ve bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan kahraman vatan evlatlarının hak ettiği müstesna bir derecedir.
Tarih bilinci, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren kahraman gazilerimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de minnet ve şerefle anılacak, her daim en üstün payelere layık görülecektir.
Milletimizi tarih sahnesinin silmek isteyenleri, milletin yüreğindeki eşsiz vatan, bayrak, iman sevdası her zaman bozguna uğratmayı başarabilmiştir. Bugün Anadolu'nun her bir karış toprağına huzur ve güven içinde basabiliyorsak bunu ölümsüz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Vatanımız için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.
Bizler gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder