16 Eylül 2017 Cumartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, KARAATLI, AŞLAMA VE ÇARIKLI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Belde ve köy ziyaretleri kapsamında Karaatlı Beldesine giden Vali Yılmaz Şimşek, Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek; Karaatlı kasabası, Aşlama Köyü ve Çarıklı Köyünde Vatandaşlarla bir araya geldi.
İl Jandarma Komutan Vekili J. Albay İhsan Çanak, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürlerinin eşlik ettiği ziyaret esnasında Vali Yılmaz Şimşek’i Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz, Belediye Personeli ve Kasaba Sakinleri karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanından kasabanın nüfusu, sosyoekonomik durumu, tarımı ve belediye tarafından yürütülen çalışmalar ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan Valimiz Yılmaz Şimşek, daha sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden bir vatandaşın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.
Taziye ziyaretinin ardından kasaba sakinleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlardan gelen sorun, görüş ve önerileri dinledi.
Karaatlı Kasabasındaki ziyaret ve incelemelerini tamamlamasının ardından beraberindeki heyetle birlikte sırasıyla Aşlama ve Çarıklı Köylerine giden Valimiz Yılmaz Şimşek’i çok sayıda vatandaş karşıladı.
Buralarda köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Valimiz Yılmaz Şimşek, aktarılan sorunların biran önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Belde ve Köy ziyaretlerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek, Çarıklı Köyü mevkiinde bulunan kaya oyma patates depolarını inceledi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder