16 Eylül 2017 Cumartesi

İl Genel Meclisi’nden Başkan Akdoğan’a Ziyaret
Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna ve meclis üyeleri, hac farizasını yerine getirdikten sonra görevine başlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Küçüktuna ve meclis üyeleri Başkan Akdoğan’ın hac görevinin ve dualarının kabul olmasını diledi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;  İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve İl Genel Meclisi üyelerini makamında ağırladı. Konuklarına hurma ve zemzem suyu ikram eden Başkan Akdoğan, hac farizasını yerine getirmiş olmanın manevi huzurunu yaşadığını belirterek, “Rabbim bu kutsal görevi yerine getirmemizi bize nasip etti. Bu maneviyatı kelimelerle anlatmak mümkün değil. Allah’ım tüm Müslüman kardeşlerimize, hac görevini yerine getirmeyi nasıp etsin” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna ve meclis üyeleri ise Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın hac farizasının ve dualarının kabul olması temennisinde bulundu.
İl Genel Meclisi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Akdoğan, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder