14 Ocak 2018 Pazar

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, NİĞDE ‘Yİ  ZİYARET ETTİ
AK Parti 6. Olağan İl Kongresine Katılmak üzere Niğde’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Programları kapsamında Valiliği ziyaret ederek Vali Yılmaz Şimşek ile görüştü.
İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve birlikteliğindeki heyetin eşlik ettiği ziyaretlerinde Başbakanı Binali Yıldırım’ı, Vali Yılmaz Şimşek, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AKDENİZ-PA Komisyon Başkanı AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Protokol Üyeleri karşıladı.
Valilik ziyareti öncesi vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, Tören Mangasını selamladıktan sonra Valilik Makamına geçti.
Valilik Makamında şeref defterini imzalayan Başbakan Binali Yıldırım’a, Vali Yılmaz Şimşek tarafından Niğde de tamamlanan ve yapımı devam eden hizmetler ve projeler hakkında bilgi verildi.
Vali Yılmaz Şimşek konuşmasında, Başbakan Binali Yıldırım’ı Niğde de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Niğde’ye verdiği desteklerden dolayı  Başbakana teşekkürlerini sundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder