27 Ocak 2018 Cumartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARINI ZİYARET ETTİ
Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Genel Sekreter Prof. Dr. İlyas Gökhan, Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şener, Merkez Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Murat Çiflikli, Doç. Dr. Ahmet Bilgil, Merkez Laboratuvarı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürleri Yrd. Doç. Dr. Ayşe Seyhan ve Doç. Dr. Bora Timurkutluk ile Merkezi Araştırma Laboratuvarında Görevli Araştırmacı Öğretim Üyeleri ve personelin de bulunduğu ziyarette Vali Yılmaz Şimşek, Merkezi Araştırma Laboratuvarı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile yapılan projeler hakkında bilgiler aldı.
Merkezdeki Araştırma Laboratuvarlarını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, çalışmaları oldukça beğendiğini ve merkezin Türkiye’de bulunan diğer laboratuvarlar arasında ilk sıralarda yer alan bir merkez olduğunu belirtti.
Merkezin bundan sonraki çalışmalarında akademik çalışmalara ve ülke sanayiine katkı sağlama konusunda yüksek beklentilerinin olduğunu ifade eden Vali Yılmaz Şimşek, Üniversitenin ve araştırma merkezinin her alandaki çalışmalarına destek olacağının altını çizdi.


Üniversite bünyesinde hem üniversite personellerine hem de Niğde sanayiine ve bölgesel ölçekte Ülkemiz sanayiine destek veren Merkezi Araştırma Laboratuvarı ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar Vali Yılmaz Şimşek’e memnuniyetini bildirerek teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder