26 Nisan 2017 Çarşamba

15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR
Milletimizin azim ve kararlılığı ile önlenen 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun gençlerin kaleminde can bulması amacı ile Niğde Valiliğinin desteği ve Niğde Belediyesinin katkıları ile Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi öncülüğünde Türkiye geneli düzenlenmiş olan “Gençlerin Kalemiyle 15 Temmuz Ruhu Hikâyelerde Yaşatılıyor” temalı hikâye yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
 Niğde Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine; Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu,  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna,   Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilerin yanı sıra çok sayıda Vatandaş katıldı.
 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Şehitlerimiz için Kur’an Kerim tilaveti ve dua edilmesi ile devam etti.  15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi öğrencilerinin sunduğu gösterinin sunumu ve Otuz Kuş Şiirinin okunmasının ardından Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrasının müzik dinletisi gerçekleştirildi
Niğde Anadolu Lisesi Öğrencisi Aleyna Kendir’in de Deste adlı hikaye ile dereceye girdiği yarışmanın ödül töreninde Vali Ertan Peynircioğlu bir konuşma yaptı.

Program, Vali Ertan Peynircioğlu ve protokol üyeleri tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder