11 Nisan 2017 Salı

VALİ PEYNİRCİOĞLU; “POLİS, DEVLETİN GÖRÜNEN YÜZÜDÜR.



Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sungurbey Polis Merkez Amirliği’ni ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ile İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’da iştirak etti.
Ziyarette polislerle sohbet eden Vali Peynircioğlu, polis olmanın zor olduğu kadar gurur verici bir meslek olduğunun altını çizdiği konuşmasında “Polis olmak gerçekten büyük bir sorumluluk ve fedakârlıklar gerektirir. Bu onurlu mesleği arkadaşlarımızın en güzel şekilde yaptığına ve yapacağına inancımız tamdır. 
Polis, devletin görünen yüzüdür; bu nedenle sizler, yaptığınız her işte hukukun temel kurallarına, kanunlara uygun davranmalısınız.” dedi.
Konuşmalarında 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Vali Peynircioğlu, “O gece Milletimizin varlığına ve birliğine kastettiler.  Birileri ülkemizi bir yerlere peşkeş çekmek istediler. Fakat Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Milletimizin ve siz Emniyet Güçlerimizin sayesinde bu hainliği bertaraf etmeyi başardık. Allah bir daha milletimize ve devletimize böyle hainlikler yaşatmasın.

Ben bu vesile ile tekrar çok kıymetli Emniyet Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm Emniyet Mensuplarımıza görevlerinde başarılar, aileleriyle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hayat diliyorum" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder