26 Nisan 2017 Çarşamba

6. Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesi’nin 6. sını düzenlediği ‘’Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası’’nın açılışı 5 Şubat Stadı’nın yanındaki suni çim sahada gerçekleştirildi.29 takımın mücadele edeceği turnuvanın başlama vuruşunu AK parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptı.
Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği ve bu yıl 6.sı yapılan ‘’Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası’’ nın startı verildi. Belediye Başkanı Akdoğan turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
 Akdoğan, ‘’ hem kamu kurumlarımızın hemde Niğde STK’ların bir bölümünün katıldığı ve 29 ayrı takımımızın yarıştığı futbol turnuvasını gerçekleştireceğiz. Turnuvanın centilmenlik çerçevesi içerisinde seyretmesini diliyorum. Sizlerin de buna riayet edeceğinizden hiç şüphem yok’’ dedi.
Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.
Açılış maçını Veteranlar Acar Turizm ve Niğde Belediyesi-2 takımları oynadı. Niğde Belediyesi-2 Veteranlar Acar Turizm’i 2-0 mağlup etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder