29 Nisan 2017 Cumartesi

ŞİMŞEKLER KUŞAK ATLADILAR

ŞİMŞEK SPOR KULÜBÜ 2017 1.DÖNEM KUŞAK SINAVINI YAPTI
Şimşek Spor Kulübü sporcuları 2017 1. Dönem kuşak sınavını başarı ile geçtiler.
Yılda 3 kez yapılan sınavın 1.sini sporcular başarı ile tamamladılar. Birçoğu ilk defa sınava giren sporcular oldukça heyecanlıydılar. Yeni kuşaklarını takmadan eski kuşaklarını havaya atarak kutlayan sporcular gelecek açısından ümit vericiydiler. Yeni kuşaklarını Şimşek Spor Kulübü Direktörü Ufuk ŞİMŞEK ve üst kuşaklar taktılar.
1994 yılından bu tarafa ilimize ve ülkemize başarı anlamında büyük katkılar sağlayan Şimşek Spor Kulübü bünyesinde birçok milli sporcu ve Türkiye dereceleri çıkardı. Avrupa, Balkan ve Uluslar arası maçlarda madalyalar kazanan sporcular yetiştiren kulüp bunları veyeni kurduğu altyapı ile yine Türkiye dereceleri ile Milli Takıma sporcu vermeye devam edecektir.
Ufuk ŞİMŞEK; Hem duruşu hem de ahlaki yapısı ile madalya almayı hak eden madalyayı aldıktan sonra taşımasını bilen sporcular yetiştirmek tek hedefimizdir. Ülkesini bayrağını seven bireyler her daim başarılı olacaklardır.Yürüdükleri yolda sporcularımıza başarılar diliyorum.Başarı her şeye rağmen yapılır Her şeye rağmen  başaracaklarına inanıyorum.

Bizlerin ve sporcularımızın her daim arkasında duran Kulüp Başkanımız Hikmet BEKİL ’e teşekkür ediyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder